avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare active fără acordul celui de-al doilea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare active fără acordul celui de-al doilea asociat

Buna seara!
Am înființat un srl cu un al doilea asociat si administrator 50% 50% însă datorita unor neînțelegeri si conflicte de interese doresc sa imi vând partea de active unui tert acționar. As putea sa fac acest lucru fără acordul celui de-al doilea acționar?

Alte discuții în legătură

Vanzare active srl-aveam sau nu voie cosminghe cosminghe Buna ziua Impreuna cu un asociat am infiintat un srl eu aveam 50% el 50% iar eu eram unicul administrator al societatii, pentru a ... (vezi toată discuția)
Posibil conflict de interese in proiect european Ludof Ludof Buna ziua, In acest moment asociatia pe care o conduc implementeaza un proiect european in calitate de partener. Asociatia noastra, impreuna cu alta asociatie ... (vezi toată discuția)
Iesire abuziva din firma mariaPad mariaPad Sunt detinator a 50% din partile sociale ale unui srl. Celelalte 50% sunt detinute de o familie a unor fosti prieteni. Avem impreuna o investitie importanta ... (vezi toată discuția)