avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate societate civila profesionala de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate societate civila profesionala de psihologie

As dori foarte mult sa stiu cum se tine contabiliatea unei societati civile profesionale de psihologie. Ce plan de conturi se foloseste, ce declartii se depun si in general care sunt caracteristicile care o diferentiaza de contabilitatea unei SRL.
Va rog mult, daca aveti cunostinte legate de aceasta problema sa ma luminati si pe mine, eventual as dori si o baza legala.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: contabilitate online , Contabil 19:16, 6 Decembrie 2009
De la 01.01.2008 a intrat in vigoare Ord. min.ec.si fin. nr. 1.969/2007 "privind aprobarea reglementarilor contabile pt. pers. juridice fara scop patrimonial" M.Of. nr. 846bis/10.12.2007. Se procura contracost (cca 41 lei) de la centrul de vanzari sos. Panduri nr.1.
Cred ca societaea ta civila profesionista de psihologie cam asta este!
Diferentele le vei descoperi singura!
Succes
Activitatea psihologilor este reglementata prin Legea 213/2004 si HGR 788/2005 privind Normele de aplicare a Legii.
Declaratia pe baza careia se inregistreaza la organul fiscal este 020;presupun ca contabilitatea se tine conform Ordinului MFP, nr. 1040 din 8 iulie 2004 privind contabilitaea in partida simpla.
Trebuie vezi actul de infiintare (contract de societate civila ) si Declaratia depusa la organul fiscal pentru dobandirea certificatului de inregistrare. fiscala .Actele normative mai sus mentionate le vei gasi cu siguranta pe avocatnet:)
Succces!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa infiintare pfa ce acte sunt necesare si la ce institutie imi exprim optiunea pentru p.f.a. norma de venit sau in sistem real? cris_geany cris_geany dupa infiintarea de pfa coafor ce acte trebuie sa mai am,in vederea unui control de la OPC,garda financiara ,... ... (vezi toată discuția)
Impozit venituri din chirii holiday holiday Conform reglementarilor legale aplicabile cu 01.01.2008, persoanele care realizeaza venituri din cedarea folosintei bunurilor in baza a mai mult de 5 contracte ... (vezi toată discuția)
Registre pentru pfa bogdan_i bogdan_i Buna ziua, Ce registre trebuie sa am daca sunt PFA? Va multumesc (vezi toată discuția)