avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vanzare proprietate fara certificat energetic
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vanzare proprietate fara certificat energetic

Buna ziua,
Doresc sa vand un teren mostenit. Pe acesta se gasesc si doua constructii demolabile de aproximativ 35mp fiecare conform cadastrului si doua magazii din rame de lemn cu geam. Constructiile nu au apa calda, sunt sobe pe gaze dar inutilizabile deoarece cosul ar trebui refacut. Cumparatorul ar fi o firma care darama aceste constructii ca sa realizeze altceva. In aceste conditii este absolut necesar la notar la vanzare certificat energetic? Deoarece nu am si as cheltui pentru expertizarea unor imobile mici care vor fi demolate dupa cumparare.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Situatie in care nu e necesar certificat energetic aelemarac aelemarac Buna ziua, Doresc sa vand un teren mostenit. Pe acesta se gasesc si doua constructii demolabile de aproximativ 35mp fiecare conform cadastrului si doua ... (vezi toată discuția)
Am construit o camera de 35 m2 (garsoniera)fara autorizatie de constructie 25mihai 25mihai Buna ziua, Am construit o casa fara autorizatie de contructie si fara nimic,acum 2 ani am turnat fundatia si am tras apa si canalul in ea si acum o luna am ... (vezi toată discuția)