avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general HG 773/2019
Discuție deschisă în Contabilitate în general

HG 773/2019

Buna ziua,
In urma lecturarii noii reglementari in materia ordinelor de compensare, nu imi sunt clare cateva chestiuni si poate ma puteti lamuri, va rog.
In primul rand, nu este precizat caror documente se aplica, asadar e neclar...se aplica strict facturilor restante (ca in vechea reglementare) sau la toate ce se doresc compensate? De asemenea, se poate compensa si pentru viitor?
In al doilea rand, este obligatorie compensarea aceasta prin intermediul SIC si este singura modalitate de compensare legala?

Alte discuții în legătură

Hg 773/2019 juridic22 juridic22 Buna ziua, In urma lecturarii noii reglementari in materia ordinelor de compensare, nu imi sunt clare cateva chestiuni si poate ma puteti lamuri, va rog. In ... (vezi toată discuția)
Ordine de compensare Flori David Flori David Este obligatoriu ca pentru o compensare intre 2 firme, ambele sa initieze ordine de compensare? Daca initiaza doar o societate si se mentioneaza pe verso atat ... (vezi toată discuția)
Incasare bani pe factura andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 BUNA ZIUA, am si eu urmatoarea speta: sunt 3 societati, A, B si C, si vreau sa stiu prin ce modalitate firma A poate sa incaseze banii de la C daca emite ... (vezi toată discuția)