avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Buna ziua daca dau in judecata firma care trebuie să plătească concediile medicale ptr neplata cam cat durează procesul?V as mulțumi ptr un raspuns
Sărbători fericite
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:31, 25 Decembrie 2019
Buna ziua,
In prima faza puteti depune o plangere la Casa de sanatate judeteana,
Gasiti modalitatea de contact pe site-ul institutiei.
Dupa raspunsul primit de la dumnealor va puteti adresa instantei.
Ultima modificare: Marți, 24 Decembrie 2019
Ionut.ion, utilizator
Nimeni nu va poate spune cat dureaza un astfel de proces .. depinde de anumiti factori ..
Am depus si la i.t.m si la casa de sanatate si nimic sunt obligați să dea bani dar nimic mai mult
Adica Casa ile spe ca sunt obligati sa va plateasca concediile si ei nu doresc, corect?
Daca da, stiti cumva daca au primit amenda?
Cum a spus si domnul Consilier jur., nimeni nu va poate spune cat o sa dureze actiunea, mai ales acum, cand fac greva pentru ca exista riscul de a pierde pensiile...
Ce au decis ITM-ul si/sau Casa de sanatate in urma controlului ?

Alte discuții în legătură

Am intrat în prenatal în 28 noiembrie 2018 și nici până azi n-am primit vreun ban, angajatorul refuză să mă plătească până îi intră banii. cât timp durează până îi primește? lore1992 lore1992 Buna seara,am intrat in concediu prenatal in 28 noiembrie 2018,si pana astazi nu am primit nici un ban,angajatorul refuza sa ma plateasca pana nu ii intra ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Dany1803 Dany1803 Buna ziua cum imi pot determina angajatorul sa imi plateasca concediu prenatal si postnatal?angajatorul nu vrea sa imi plateasca nimic si nici casa de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,din data de 1 aprilie am intrat în concediu prenatal, ... Anacostache Anacostache Bună ziua,din data de 1 aprilie am intrat în concediu prenatal, astăzi trebuia să incasez banii dar patronul mi-a spus că nu îmi dă nimic până nu ia ... (vezi toată discuția)