avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... necesitate PSI, SSM -autorizatii ssm si psi
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

necesitate PSI, SSM -autorizatii ssm si psi

Buna Ziua,
am o Inreprindere Individuala cu codul caen 3299-Fabricarea altor produse manufactiere, nu avem angajat, proprietarul lucreaza numai la targuri si piete (fabricare si vanzare) , am nevoie autorizatie de protectia muncii si protectia incendiilor (PSI si SSM) ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:04, 3 Ianuarie 2020
Cand ati inregistrat firma la Registrul comertului ati declarat pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile legale din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca, mediu, sanatate, sanitar veterinare. La cererea dvs. expresa RC va eliberea certificate constatatoare care va permit functionarea firmei. Puteti fi verificat de inspectorii din institutiile statului si daca se constata ca nu indepliti conditile legale veti primi amenda contaventionala si dupa caz, chiar dispozitie de sistare activitate.
In functie de produsele pe care le produceti aveti nevoie de aviz/ autorizatie PSI. Trebuie sa depuneti documentatie la IJSU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producerea si comercializarea cozonacilor Valeriano Valeriano Buna ziua. De ce acte,autorizatii as avea nevoie pentru a produce acasa cozonaci,cake-uri,branzoici si in ce conditii le-as putea vinde? Multumesc. (vezi toată discuția)
Autorizatie amplasare si functionare rulota Soican Soican Buna ziua Am o rulota ambulant de tip fast food, vreau sa merg cu ea la targuri, festivaluri etc. de ce autorizatii am nevoie? unde o pot parca pentru a ... (vezi toată discuția)
Autorizatii infiintare magazin mixt kokolyko kokolyko Buna ziua, Inteleg ca pentru infiintarea magazinului mixt este nevoie, pe langa srl, de anumite autorizatii (dsp, dsv, PSI, mediu). Dupa infiintarea ... (vezi toată discuția)