avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii infiintare magazin mixt
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii infiintare magazin mixt

Buna ziua,

Inteleg ca pentru infiintarea magazinului mixt este nevoie, pe langa srl, de anumite autorizatii (dsp, dsv, PSI, mediu).

Dupa infiintarea srl-ului mergem la fiecare directie in parte pentru aceste autorizatii sau autorizatiile se emit direct la ONRC?

Mai exista si alte autorizatii necesare in afara celor enumerate?
Cel mai recent răspuns: ROXANA IONELA HRISOVESCU , Consilier juridic 14:04, 14 Mai 2016
La RC cand solicitati infiintarea firmei veti da declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile dpvd ssm, mediu, sanitare, sanitar-veterinare, etc. completand niste formulare prin bifare. Va trebui sa indepliniti in teren conditiile bifate in formularele respective pentru ca la un control al institutiilor statului sa nu primiti amenzi contraventionale.
O data cu certificatul de inregistrare a firmei veti primi/ solicita certificatele constatatoare pentru declaratiile date pe propria raspundere.
Pentru psi-su va trebui sa solicitati aviz/ autorizatie de al IJSU.
La ORC DECLARAŢIE pe propria răspundere dată în temeiul prevederilor art. 15 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 359/2004 cu modificările şi completările ulterioare. Ulterior, la institutiile precizate, dupa caz. Din pct de vedere PSI, CF LEGII, in functie de suprafata spatiu si condiile spatiului, veti fi autorizat ISU, daca nu e nevoie de autorizatie ISU, fie depuneti documentatie si primiti raspuns ca nu e cazul autorizarii ISU sau faceti documentatie aferenta, va asigurati cu extinctoare, hidranti, dupa caz, semne specifice etc. Depinde cum vi se solicita si de la primarie in vederea emiterii autorizatiei pt profilul de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie auto Vrabiedanut Vrabiedanut Ce avize, aprobări, etc , sunt necesare pentru amplasarea unei spălătorii auto self service pe teren propriu? (vezi toată discuția)
Necesitate psi, ssm -autorizatii ssm si psi imike1 imike1 Buna Ziua, am o Inreprindere Individuala cu codul caen 3299-Fabricarea altor produse manufactiere, nu avem angajat, proprietarul lucreaza numai la targuri si ... (vezi toată discuția)
Aviz psi,dsp,dsv vadikat vadikat mi-am infiintat un punct de lucru,are pana in 20mp spatiul util si as vrea sa stiu daca este necesar PSI.. (vezi toată discuția)