avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE

Doamna nascuta in martie 1961 . AM lucrat pana in anul 1996 . STAGIU cotizat 15 ani si 9 luni . DIN august 1996 pensie de boala grad 2 revizuibil anual . IN CE AN POT DEPUNE DOSAR PENTRU PENSIE LIMITA DE VARSTRA >

Alte discuții în legătură

Pensie limita de varstra . NINO  VALY NINO VALY MA NUMESC MARIA .Nascuta in martie 1961 . AM lucrat din anul 1980 pana in anul 1996. Total stagiu cotizat 15 ani si 9 luni . Din ... (vezi toată discuția)
Perioada de pensie de invaliditate constituie stagiu? cand se poate beneficia de pensie anticipata? SanduIonela SanduIonela Buna ziua, Mama s-a nascut in martie 1961 si a lucrat din 1981 pana in 1996(15 ani),apoi a fost pensionata pe caz de boala cu Gradul 2 de invaliditate. As ... (vezi toată discuția)
Care este varsta de pensionare? mary_roby20 mary_roby20 va rog sa imi spuneti in legatura cu pensionare .am pe matusa mea care a lucreat ca sticlar(- gravor) in grupa 1 din data de 1.04.1980 pana pe22.10.1998.dansa ... (vezi toată discuția)