Va rog sa îmi spuneți dacă pot scrie o cerere prin care pot solicita judecarea fără martorul cerut de judecător. Aceasta pt ca nu am un martor potrivit. Este vb despre exercitarea autorității părintești de către mine, deși pana acum a fost în comun. Mulțumesc!
avocatmaria
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dvs puteți schimba martorul dacă nu cunoaște lucruri... cu oricine.. și da puteți renunța la martorul respectiv . Însă Pt a câștiga custodia exclusiva este necesar audierea unui martor
De vreme ce a fost încuviințat, ar fi bine să-l audiați, deoarece nu aveți motive să-l înlocuiți, iar fără probe nu obțineți exercitarea autirutății părintești în mod exclusiv..
Martorul trebuie să spună ceea ce cunoaște. Nu cred că martorul propus de dvs nu poate să relateze aspecte care vă ajută, deoarece nu l-ați fi propus ca martor dacă nu știa nimic.
Dvs sunteți cea care propuneți probele pe care le considerați necesare pentru dovedirea cererii. Partea adversă are posibilitatea să propună proba cu martori chiar dacă dvs nu înțelegeți să vă folosiți de această probă.
Proces divort
clau11
buna,as vrea sa stiu daca pot sa schimb martorul pe motiv ca va fi plecat din tara la data la care este citat.cum pot proceda?multumesc (vezi toată discuția)
Divorț
Dedar Elena
Bună ziua. Prietenul meu este in divorț și săptămâna viitoare sunt audiați copii să-i întrebe cu cine vor să rămână. Soția este plecată în ... (vezi toată discuția)
Custodie totala
Dudumaya
Buna seara, ma numesc Leonte Claudia si locuiesc in Danemarca. In iulie urmeaza sa aduc si baiatul in varsta de 15 ani pt a l inscrie la scoala.Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)