Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Paternitate

Pot fi obligata sa i fac copilului testul de paternitate? Trebuie să spun că ne am despărțit când eu aveam 3 luni de sarcină, copilul nu este recunoscut iar el nu a mai dat nici un semn de viata pana acum (copilul are 3 anișori). Sincer nu își dorește copilul dar vrea sa facă testul la insistentele mamei lui și a surorii lui?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:34, 12 Ianuarie 2020
Buna seara,
Daca va da in judecata DA!
Dar eu va sfatuiesc, daca este copilul lui, sa-i faceti testul si sa treceti in certificatul copilului numele lui la tata.
E de preferat decat o linie.
Asta pentru copil care, atunci cand va fi mare, va judeca el!
Deocamdata nu va obliga nimeni la nimic.
Asteptati sa vedeti daca fie in recunoaste, fie va da in judecata.. daca va da in judecata, mai scrieti atunci pe forum sa ne ziceti de ce, ca sa va sfatuim.
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt însărcinată și despărțită , dacă dumnezeu ma ajuta ... AnamariaA1 AnamariaA1 Sunt însărcinată și despărțită , dacă Dumnezeu ma ajuta sa duc sarcina pana la capăt și nu doresc sa trec in acte numele tatălui deoarece nu vrea ... (vezi toată discuția)
Am și eu o intrebare - certificatul de naștere și tatăl biologic Serffgvg Serffgvg Buna seara am și eu o intrebare cum e posibil ca fostul meu soț să fie tată la fetița mea daca eu am divorțat de un an și o luna de el și noi nu mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma fostei relatii, a rezultat un copil. care ... DancuM DancuM Buna ziua, in urma fostei relatii, a rezultat un copil. Care in certificat e trecut doar pe numele meu. La tata e linie. Eu rugand in mod repetat pe tata sa ... (vezi toată discuția)