avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suscesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suscesiune

Se poste face taxa de succesiune si un aceeasi zi contractul de vanzare cumparare al apartamentului ? CE paso sunt de urmat?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:35, 13 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Intai trebuie sa dezbateti succesiunea, dupa care sa intocmiti documentatia cadastrala (dureza cam 3 -4 saptamani), sa intabulati certificatul de mostenitor (10-15 zile lucratoare) si sa anuntati la Primarie schimbarea proprietarilor prin succesiune.
Abia dupa, puteti vinde apartamantul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . in urma decesului tatalui meu am nostenit un apartament ... Mistertheba Mistertheba Buna ziua . In urma decesului tatalui meu am nostenit un apartament si un cont la pilonul 2 . Pe contul de la P2 am facu succesiunea iar acum m am decis sa fac ... (vezi toată discuția)
Buna seara,am de facut o succesiune după părinți,un apartament ... Predeluț Predeluț Buna seara,am de facut o succesiune după părinți,un apartament mostenitori eu si fratele meu,care este stabilit definitiv in alta tara,ne-am inteles să-mi ... (vezi toată discuția)
Procedura necesara pt obtinere carte funciara cu certificat de mostenitor Isleman Isleman Am un apartament in Buzau pe care il tin gol si doresc sa il pun la vanzare dar trebuie sa ii fac cartea funciara. Apartamentul este mostenit de la mama mea ... (vezi toată discuția)