avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj după succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj după succesiune

Am făcut succesiunea după părinții mei,opt ani in urmă,dar nu am făcut partajul.Intre timp,singura mea soră a decedat,și am rămas să fac partajul cu soțul și cei doi copii ai ei,dar m-am informat că întâi trebuie să facă ei succesiunea după sora mea pt a deveni moștenitorii părinților mei.Au trecut 5 ani de la moartea surorii mele și ei nu au nici un gând să facă succesiunea.Intrebarea mea ar fi,ce pot face eu sa pot să-mi iau partea mea, fără ei.Multumesc anticipat la cine poate să-mi de-a un răspuns.

Alte discuții în legătură

Partaj după succesiune IONITATEREZA IONITATEREZA Am făcut succesiunea după părinții mei,opt ani in urmă,dar nu am făcut partajul.Intre timp,singura mea soră a decedat,și am rămas să fac partajul cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune dana58 dana58 care sunt cotele in cazul unei succesiuni intre doi frati vitregi dupa moartea celui de-al doilea parinte (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire ada4dey ada4dey Buna ziua, am si eu o nelamurire. Parintii mei au murit si am ramas cu o mostenire in provincie (suntem doua surori), am facut succesiunea dupa al doilea ... (vezi toată discuția)