avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spălătorie auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spălătorie auto

Buna ziua .Am un teren pe care intenționez să deschid o spalatorie auto. Mentionez ca am toate autorizațiile obținute înafară de autorizația de construcție unde mi-a cerut acordul vecinilor .Din 3 vecini 2 au semnat iar cu al 3 sunt in proces in instanta motivînd poluare , zgomot si ca nu sunt de acord chiriașii pe care îi are în spatiu in clădirea de lîngă noi. Ma intereseaza daca ma poate ajuta cineva cu o lege in acest sens cu maxima de decibeli admisă de lege
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:50, 31 Ianuarie 2020
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_114...
Vedeti cap. X si cap. XII.
Daca aveti aviz/ autorizatie de mediu puteti avea un atuu in procesul cu vecinul.
Primaria trebuie sa detina harti cu poluarea fonica admisa in zona. De acolo puteti afla nivelul maxim de zgomot admis in zona respectiva.
Buna ziua! Am si eu o problema similara in vederea obtinerii autorizatiei de constructie pentru spalatorie auto. Mi-au respins cererea pe motiv ca n-am acordul vecinului in cauza, chiar daca exista o alta parcela de teren intre noi. Cum decurge procesul?
Nu avem de unde sti cum va decurge procesul in cazul dvs.
Nu mai postati la discutii vechi pentru anu obliga pe cei care vor sa comenteze sa citeasca tot ceea ce s-a scris anterior. Deschideti discutie noua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poluare fonica produsa de un generator torr10 torr10 Daca vecinul are generator de curent care ma deranjeaza seara dupa ora 22 pana la 2 noaptea aflat la distanta mica de gardul meu trebuie sa am aparat de ... (vezi toată discuția)
S a deschis de 7 luni o spalatorie auto cu fise neavând acordul ... Maraionut Maraionut S a deschis de 7 luni o spalatorie auto cu fise neavând acordul vecinilor Am depus cerere la primărie cerându le daca au autorizație de construcție pt ... (vezi toată discuția)
Instalatie de ventilare care scoate zgomot ciubi28 ciubi28 Problema mea suna cam in felul urmator: un proaspat restaurant, deschis, a instalat un sistem ... (vezi toată discuția)