avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Vechime in munca

Buna seara!
Doresc sa va intreb daca in perioada 2012-2016 am avut încheiate
contracte individual de munca, cu norma parțială (de 4 ore), sau norma intreaga(de 8 ore), pe perioada cu 4 ore mi se considera vechime in munca, jumatate de perioada???
Adica , 3 ani am lucrat cu norma parțială, de 4 ore; mi se considera vechime in munca de 3 ani sau 1,5 ani, ( adica la jumătatea, fiind jumatate de norma)?
Cred ca am fost încadrat gresit la locul de munca, in ceea ce privește vechimea in munca si va rog daca ma puteti lămuri, as dori daca se poate si baza legală.
Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2020
Mamaruta1990, utilizator

Alte discuții în legătură

Legislatia muncii Nefertary Nefertary Buna ziua, As dori sa stiu daca dupa ce am semnat un contract de munca pe durata nedeterminata de 8 ore si am lucrat cu acest program 8 luni, seful imi ... (vezi toată discuția)
Contract de munca de 2 h/zi BebeA BebeA Buna ziua, Sunt intr-o mare dilema, poate reuseste cineva cu experienta in domeniu sa ma lamureasca.... Am stat 2 ani acasa cu piticul in concediu ... (vezi toată discuția)
Cum se stabileste vechimea in munca? gheionescu gheionescu Am o problema cu incadrarea in munca a fiului meu si de doua luni Universitatea din Oradea nu poate transa situatia. Fiul meu a inaintat si o solicitare catre ... (vezi toată discuția)