avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Încadrare corectă
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Încadrare corectă

Buna ziua, am fost încadrat la o primărie pe un post de consilier debutant clasa I unde condiția era sa ai studii superioare, după perioada de stagiu de 1 an am trecut pe asistent, întrebarea este ..care ar trebui să fie salariul de încadrare 2350(minim pt studii superioare ) x coeficientul sau 2080 x coeficientul? Am constatat că sunt încadrat cu 2080× coeficientul și explicația ar fi ca salariul este mai mare decat 2350. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Calcularea salariului cu coeficientul din legea 153 rebeca macovei rebeca macovei Prin HG 937/2018 s-au stabilit salarii minime garantate in plata diferentiat, 2080 respectiv 2350, In cazul in care nu am salariu similar in plata pentru o ... (vezi toată discuția)
Nivel studii consilier primar andynyul andynyul Buna ziua ! As dori sa va intreb, pentru angajarea pe post de Consilier personal al primarului, nivelul de studii este obligatoriu superior, asa este ? Deci, ... (vezi toată discuția)
Salarizare primarii coradora coradora care este salariul unui consilier cu o vechime de 3 ani in cadrul unei primarii (vezi toată discuția)