avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Drenare apa pluviala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Drenare apa pluviala

Buna seara,
Detin o locuinta in Mihailesti Jud. Giurgiu, si doresc ca dupa amenajarea curtii, apa pluviala sa o drenez prin rigole, in sistemul de canalizare. Dar m-am lovit de o problema deoarece, cei de la Apa Service imi interzic montatea rigolelor, pentru drenaj pe motiv, ca ei nu au in contract apa pluviala. Va rog un raspuns, daca e normal a se interzice captarea apei pluviale in canalizare. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Problema mea - apa de ploaie :) cinevadeundeva cinevadeundeva Buna ziua, supun atentiei dvs urmatoarele vecinul si-a inaltat terenul, ca si altii. eu nu mai pot inalta mai mult. tehnic vorbind.asa ca am ajuns sa ... (vezi toată discuția)
Apele pluviale buna ziua, avem probleme cu terenul dimprejurul ... RalSM RalSM Apele pluviale Buna ziua, avem probleme cu terenul dimprejurul casei atunci când plouă și în sezonul de iarna suntem inundați efectiv, nu avem unde duce ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive la apa nova. intrebare- ce se poate face daca ... iriholo iriholo Clauze abuzive la Apa Nova. Intrebare- ce se poate face daca Apa Nova se prevaleaza de un HCG al Mun Bucuresti pentru a factura abuziv apa pluviala la o ... (vezi toată discuția)