avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Alocații și indemnizații europene
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Alocații și indemnizații europene

Bună! Am și eu o întrebare, daca lucrez in Belgia copiii mei pot beneficia de alocație europeana așa am înțeles dar daca soția primește acuma indemnizație de creștere a copilului se poate schimba sa primească și aia tot din Belgia? Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2020
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil si alocatie copil in strainatate elenailie elenailie Buna ziua, am si eu urmatoarele intrebari : Eu sunt in concediu crestere copil si beneficiez de indemnizatie, am optat pentru varianta pana la doi ani. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia crestere copil anybell anybell Buna seara! Sotul meu lucreaza in Germania cu contract de munca, as vrea sa merg si eu cu baiatul de 5 luni, am inteles ca putem sa luam alocatie acolo daca ... (vezi toată discuția)
Drepturi copil nascut in elvetia Denys-Mara Denys-Mara sotia mea a nascut in elvetia din nefericire niciunul dintre noi nu avem permis de munk si nu muncim cu acte in regula avem asiguare amandoi sa acoperim ... (vezi toată discuția)