avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuinta sociala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuinta sociala

Buna ziua
Am un apartament cu titlu locuinta sociala primita de la primaria Craiova in care locuiesc de 16 ani.(impreuna cu sotia si un copil major).Sotia a mostenit anul trecut (prin decesul tatalui) un numar de 5 metri patrati dintr-o locuinta unde sta efectiv soacra mea!Mentionez ca a fost trecuta in cartea funciara si astfel este coproprietar!Ea nu a dorit acest lucru si totusi ,la insistentele notarului ca nu reprezinta nimic aceea suprafata ,a semnat!Acum apare in cartea funciara si cei de la primarie mi-au pus in vedere sa rezolv juridic sau sa predau apartamentul!Astept un raspuns.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Locuinta in proprietate ContSters106011 ContSters106011 ce inseamna mai exact locuinta in proprietate?mostenirea de 1/8 dintr-un apartament este considerata locuinta in proprietate? (vezi toată discuția)
Carte funciara a unui apartament impartit in doua ContSters267586 ContSters267586 Buna Ziua Doresc sa cumpar un imobil si are urmatoare problema.in extrasul de carte funciara are o suprafata de 45 mp. in total imobilul are o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Situatie teren dobandit in anii 1980 prin incrisuri si cabana in zona montana intravilan adicxu adicxu Buna seara.Tatal meu a cumparat in anii 1980 un teren cu o cabana momarlaneasca construita pe suprafata aceea si atunci au facut hartie de mana .Suprafata ... (vezi toată discuția)