Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

AndreeaRadu98 
	    	Utilizator

AndreeaRadu98 
	    	Utilizator	    

Reformulati va rog: ``nu au acte prin notariat doar prin primărie``
 Vladislav20 
	    	Utilizator

Vladislav20 
	    	Utilizator	    

Acum 30 de ani in urma când socri mei au luat acest pământ a fost dat de CAP si au rol la primărie tot lumina trasă pe numele lor apa doar ca nu exista acel TITLUL DE PROPRIETATE, doar niste acte foarte vechi precum au platit pamantul.
Vladislav20 a scris:
 AndreeaRadu98 
	    	Utilizator

AndreeaRadu98 
	    	Utilizator	    

AndreeaRadu98 a scris:
Acum 30 de ani in urma când socri mei au luat acest pământ a fost dat de CAP si au rol la primărie tot lumina trasă pe numele lor apa doar ca nu exista acel TITLUL DE PROPRIETATE, doar niste acte foarte vechi precum au platit pamantul.
Vladislav20 a scris:
Daca sunt inregistrati la primarie la registrul agricol si elibereaza primaria o adeverinta in acest sens (anexa nr. 1.51/1 din ordinul 3442/2019) atunci in baza acestui act va puteti inscrie dreptul de proprietate in cartea funciara in baza art. 41 alin 10 din legea 7/1996. Nu este nevoie de actiune in instanta.
 sorana_g	                   

buna ziua, am o casa la sat si pe gradina nu am acte, nu apare in cartea funciara ( 700 mp, - eu am patit impozit pe ea tot timpul, dar asa am cumparat si eu ... (vezi toată discuția)
	                    sorana_g	                   

buna ziua, am o casa la sat si pe gradina nu am acte, nu apare in cartea funciara ( 700 mp, - eu am patit impozit pe ea tot timpul, dar asa am cumparat si eu ... (vezi toată discuția)

AlbertCaf	                   

Buna ziua! Art. 41 alin (10) din Legea nr 7/1996 prevede: \"Terenurile aferente casei de locuit şi anexelor gospodăreşti, precum şi curtea şi ... (vezi toată discuția)
	                    AlbertCaf	                   

Buna ziua! Art. 41 alin (10) din Legea nr 7/1996 prevede: \"Terenurile aferente casei de locuit şi anexelor gospodăreşti, precum şi curtea şi ... (vezi toată discuția)

iliutavasilescu	                   

Primaria comunei refuza semnarea noului cadastru din 2019, pe aceleasi limite anterioare cadastrului pe care l-au semnat si consemnat ca vecinatate in 2015 si ... (vezi toată discuția)
	                    iliutavasilescu	                   

Primaria comunei refuza semnarea noului cadastru din 2019, pe aceleasi limite anterioare cadastrului pe care l-au semnat si consemnat ca vecinatate in 2015 si ... (vezi toată discuția)