avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plata abonament orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plata abonament orange

Buna ziua. Am facut in data de 17.01.20 o plata catre cei de la orange din contul de orange ,on-line cu un card bancar ing. Banii s-au retras din cont, am trimis dovada de plata la cei de la orange prin mail (un extras de cont cu tranzactia efectuată catre ei) si ei totusi zic ca e problema de la banca , ca ar fi blocat banii. Cei de la banca zic ca cei de la orange nu si-au facut decontarile. Ce pot sa fac? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)
Fraudare card debit DenisaEnache89 DenisaEnache89 Buna ziua Va solicit ajutorul in solutionarea unei probleme. Incepand cu vineri, 8 ianuarie, ora 18:00 s-au efectuat plati la POS in Los Angeles din contul ... (vezi toată discuția)
Achizitionare produs online...produs primit, dar banii sunt tot in contul meu andrej andrej Buna ziua in decursul unei zile de sambata (acum aproximativ 3 saptamani) am efectuat o comanda online, cu card bancar, la 2 dimineata. Plata s-a facut ... (vezi toată discuția)