avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Bună ziua,
Am și eu o mare nelămurire și nu m-a putut ajuta nimeni până acum.
Eu m-am prezentat în camera de gardă cu o urgență medico-chirurgicală.
Am fost operat pe loc m-a cusut mi - a dat medical 5 zile ( cod 06 100% ).
Am primit si o scrisoare medicală in care scria " Se recomandă 14 CM prin medicul de familie "
Ce vreau sa precizez este faptul că eu NU am fost internat nici o secundă.
Intrebarea mea este :
Câte zile imi poate da medicul de familie ?
Dacă cumva mă poate ajuta cineva cu răspunsul la întrebarea mea am rugăminte să îmi spună si sa imi arate daca exista si vreo lege in care este stipulat că : conform legii respective medicul de familie poate acorda X zile in cazul unei urgențe medico-chirurgicală fără internare.
Vă mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Concediu medical cod 06 marina_marina marina_marina Buna ziua, un salariat are cod 06 pentru intreaga luna. certificatul este eliberat de spital si salariatul a fost internat...pot plati cod 06(100%) ... (vezi toată discuția)
Accident de munca - concediu medical elisabeta05 elisabeta05 In urma unui accident de munca,care a avut loc in luna august si care s-a soldat cu o entorsa genunchi drept, si ulterior in urma unui RMN efectuat s-a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru aceeasi problema de sanatate,coduri diferite gir gir Mi-am rupt mana si la urgente mi-a fost bagata in ghips.Mi s-au acordat 5 zile de concediu medical pe urgente medico -chirurgicale,cod 6 si acut.Medicul de ... (vezi toată discuția)