avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare fond CAR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare fond CAR

Eu si sotia am fost membri cotizanti la un CAR. Am făcut cerere de retragere din luna Aprilie 2019 si nici pana acum nu am primit fondurile si nici dobanzile aferente a 15 ani. Cum pot să recuperez banii.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Casa de ajutor reciproc ContSters137112 ContSters137112 Buna seara . Sunt angajat la o firma in cadrul careia activeaza si un CAR . Vreau sa stiu daca este reglementat undeva cat timp trebuie sa treaca de cand fac ... (vezi toată discuția)
Delapidare, uz de fals si abuz in serviciu Geany123 Geany123 Lucrez intr.o unitate militara unde comandantul unitatii este sotul doamnei de la financiar care tine evidenta CAR-ului unitatii...acesti bani care practic ... (vezi toată discuția)
Recuperare fond depus la car Ynnutza Ynnutza Acum 2 ani am solicitat (eu si sotul meu) retragerea fondurilor depuse la CAR Antrepriza de Montaj Iasi, renuntand si la calitatea de membri ai acestei forme ... (vezi toată discuția)