avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social și punctul de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social și punctul de lucru

Buna ziua,
doresc sa înființez un SRL pentru un magazin online cu accesorii handmade. Sediul social am avea la o ruda in oraș, dar unde confecționăm noi accesoriile (unde stam noi momentan) nu avem niciun act de folosire a spațiului astfel nu îl putem declara punct de lucru. Dacă avem sediul social într-un loc dar nu ne desfășurăm activitatea acolo pot apărea probleme?
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Sediu social srl RazvanStinga RazvanStinga Buna ziua, dorim sa înființam un SRL pentru un magazin online cu accesorii handmade. Sediul social am avea la o ruda in oraș, dar unde confecționăm noi ... (vezi toată discuția)
Sediu social si punct de lucru srl-d Simmmona Simmmona Buna ziua, Spatiul unui apartament este declarat sediu social, acolo se va desfasura productia de obiecte handmade (atelier). Va rog sa imi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Caen 4791 magazin online claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa infiintez un SRL-D, cod CAEN 4791 pentru comert online. Voi merge in paralel o perioada si cu job-ul si cu SRL-ul prin urmare multe dintre colete ... (vezi toată discuția)