avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca.

Buna seara! As avea nevoie de o lamurire intr-o speta. la angajare, pe contractul individual de munca este mentionat pe langa felul muncii, atributiile postului - (cele prevazute in fisa postului anexa la cim ) si criteriile de evaluare, iar la fisa postului sa fie o anexa cu atributiile altui post prins in grila de salizare, ca o alta incadrare. Este obligatiriu a se face anexa la cim, pentru aceste atributii in plus prevazute altei functii/ incadrari, reprezentand un alt fel al muncii, daca salariatul a semnat ambele fise de post inca de la angajare? Stiu ca schimbarea felului muncii implica acordul salariatului, insa in cazul de fata, desi nementionat in cim, salariatul a semnat si aceasta anexa. Practic are o incadrare si atributiuni diferite conform COR.
VA MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: Florentinian , utilizator 11:58, 7 Februarie 2020
In c.i.m. sunt trecute doua functii ?
Nu. Una singura. Conform unui singur cod COR. O singura fisa de post, (F) , si o anexa privind criteriile de ecaluare (F1)
Acestea sunt trecute in cim. In realitate mai exista o anexa la fisa postului, privind atributiile unui alt post prins in grila de salarizare, confirm altui cod COR.
Cornel Vasile a scris:

In c.i.m. sunt trecute doua functii ?

Dvs indepliniti atributii pentru ambele functii ?
Da. Despre mine este vorba. Indeplines atributii pentru ambele functii.

Cornel Vasile a scris:

Dvs indepliniti atributii pentru ambele functii ?

Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2020
Florentinian, utilizator
In acest caz, depuneti o instiintare la angajator privind aceasta situatie solicitand remedierea ei si/sau puteti sesiza si ITM-ul.

Alte discuții în legătură

Evaluare profesionala personal externalizat/extern alexvoicu alexvoicu Buna ziua In prezent fac parte din categoria personalului externalizat fiind angajat la compania \"W\" si pus la dispozitia companiei \"A\". Singurul contract ... (vezi toată discuția)
Mai multe fise de post alocate unui salariat kaliteea kaliteea Buna seara, Stie cineva , legal se pot atribui mai multe fise de post unui salariat incadrat cu un CIM pe o functie cu un singur cod COR si cu 8 ore de munca ... (vezi toată discuția)