avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin - imobil pe firma.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin - imobil pe firma.

Buna ziua,
Imobilul (apartament) este detinut de o firma, poate "lua in spatiu" pe cineva?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:40, 9 Februarie 2020
Este necesara declarația de primire în spațiu a reprezentantului societății (acesta trebuie să prezinte un document ce îl îndreptățește să-și exprime consimțământul sau un document emis de adunarea generală a asociaților, de consiliul de administrație ori de asociatul unic) impreuna cu un act privind titlul locativ.
Dacă locuința este proprietatea unei persoane juridice -iar chiria;ul detine un act administrativ de inchiriere, în acest caz este necesar ca pe contract să se menţioneze acordul conducerii privind stabilirea domiciliului de către chiriaş la respectiva adresă cu destinație de locuit; Dacă chiriasul detine un contract de comodat încheiat între el ca persoana fizica si o persoană juridică, contractul trebuie să fie înregistrat în registrul societății, datat, ștampilat și semnat de către părți.
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2020
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat imobil adriana__b adriana__b Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare ptr deschiderea pct.de lucru ? Cezar66 Cezar66 Bună ziua ! Vreau sa deschid pct de lucru odata cu infiintarea firmei. In afară de contractul de inchiriere (dovada detinerii spatiului) mai am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu (contractul de inchiriere si consimtamantul proprietarului) tibiolah tibiolah [b]Intrebare:[/b] Daca un chirias, in baza unui contract de inchiriere pentru un apartament, incheiat si inregistrat la administratia financiara in urma cu 6 ... (vezi toată discuția)