Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gunoi la bloc

Cum procedam cu lucrurile vechi pe care vrem sa le aruncam din casă?Unde se depozitează,cum și cand,?Când propui amenzi,trebuie sa ai și o soluție,sumare legiuitor!
Cel mai recent răspuns: mrlnmcn29 , utilizator 18:43, 7 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conditionat de natura lucrurilor pe care intentionati sa le aruncati fie discutati cu serviciul specializat fie va interesati la operator economic acreditat
Și care este instituția care îndeplinește astfel de servicii?Vreau un răspuns clar.Asa că aștept un răspuns explicit,fara ambiguități și presupuneri.Ce lege susține astfel de informații,unde trebuie sa apelam?Înainte se ocupa asociația blocului,acum ne ocupam in particular???Dacă da,unde trebuie să mă adresez?La ce instituție?

ynocentta a scris:

Conditionat de natura lucrurilor pe care intentionati sa le aruncati fie discutati cu serviciul specializat fie va interesati la operator economic acreditat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv verificare periodica instalatie gaz nety2014 nety2014 Am centrala proprie pe gaz pentru incalzire si apa calda. Sunt cu verificarile tehnice la zi efectuate de operatorul de furnizare gaze. Cei de la asociatie ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract firma servicii calcul incalzire pt apart cu repartitoare elenadove elenadove buna ziua, Reprezint o Asoc de Prop ce are incheiat un ctr cu o firma de servicii calcul sume incalzire prin citire repatitoare din anul 2006. avand in ... (vezi toată discuția)
Salariile administrator președinte, cenzor comitet executiv CRS defence CRS defence As dori sa ies din asociația de proprietari că membru cu toate că dețin un apart.in bloc cum as putea sa fac acest lucru? As dori sa știu dacă ies ca ... (vezi toată discuția)