avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... despagubire masina avariata acoperis bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

despagubire masina avariata acoperis bloc

Buna ziua, cum se pot obtine despagubiri pentru masina avariata prin caderea acoperisului in urma unei furtuni? Nu exista asociatie de proprietari, iar locatarul de la ultimul etaj sustine ca asa a cumparat apartamentul , cu acoperis facut de fostul proprietar.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:51, 11 Februarie 2020
Acoperișul nu este numai al locatarilor de la ultimul etaj. Totuși, vinovat pare a fi vântul pentru căderea acoperișului.
Este hazardat a emite raspuns avand in vedere lipsa datelor relevante
Locul unde ati parcat in jurul blocului este spatiu special amenajat pentru parcarea auto?
Dacă eram lângă mașina și eram lovită și eu de acoperiș, este hazardat sa emit o astfel de întrebare ? Sau trebuia sa fiu in acel moment intr-un spațiu special amenajat?

ynocentta a scris:

Este hazardat a emite raspuns avand in vedere lipsa datelor relevante
Locul unde ati parcat in jurul blocului este spatiu special amenajat pentru parcarea auto?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu aveti CASCO la masina si nu exista nici asociatie de proprietari, este foarte dificil sa puteti obtine ceva de la cineva. Ar trebui sa va indreptati pe cale civila impotriva tuturor proprietarilor din imobil. Daca aveti bani, timp si rabdare, puteti incerca... doar dvs stiti daca renteaza.
Consider ca intrebarea pusa de @ynocentta, este chiar pertinenta:

Locul unde ati parcat in jurul blocului este spatiu special amenajat pentru parcarea auto?

Apoi, chiar daca spatiul respectiv era amenajat ca loc special de parcare, nu cred ca in lipsa unei asigurari Casco, obtineti ceva - vedeti ce zice @Bloc Expert - nemaivorbind ca, bine ca nu ati fost acolo...

In mod sigur sunteti suparata de stricaciune, dar daca v-ati adresat forumului, noi v-am raspuns cum ne-am priceput. Firma de asigurare va fi singura in masura sa va de-a un raspuns.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caderi de zapada de pe acoperisul blocului emannueltm emannueltm Ce lege sau hotatrare obliga concret asociatiile de locatari sa curete zapada de pe acoperisurile blocurilor? Pe multe forumuri apare ca......\\"conform ... (vezi toată discuția)
Dauna gheata/zapada cazuta de pe bloc m564 m564 Buna seara, asociatia de locatari a fost data in judecata de o firma de asigurari pt recuperare dauna cauzata de caderea de gheata/zapada cazuta de la ... (vezi toată discuția)
Masina avariata de caderi de zapada Catalin167 Catalin167 Buna ziua. As dori sa intreb pe cei care cunosc legile mai bine decat mine care ar fi procedura corecta de urmat in cazul de mai jos. Am lasat ieri masina in ... (vezi toată discuția)