ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

ContSters98997 
	    	Utilizator

ContSters98997 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

ynocentta, utilizator
 ynocentta, utilizator 	
			 Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 aleodor27	                   

Cui revine obligatia de a da jos zapada si sloiurile de gheata de pe acoperisul unui bloc- proprietarilor de la ultimul etaj sau asociatiei? Daca se poate sa ... (vezi toată discuția)
	                    aleodor27	                   

Cui revine obligatia de a da jos zapada si sloiurile de gheata de pe acoperisul unui bloc- proprietarilor de la ultimul etaj sau asociatiei? Daca se poate sa ... (vezi toată discuția)

myxfabi	                   

buna ziua , am si eu o intrebare in urma cu 2 zile de pe blocul unde locuiesc a cazut o bucata de gheata pe masina parcata regulamentar in parcarea blocului ... (vezi toată discuția)
	                    myxfabi	                   

buna ziua , am si eu o intrebare in urma cu 2 zile de pe blocul unde locuiesc a cazut o bucata de gheata pe masina parcata regulamentar in parcarea blocului ... (vezi toată discuția)

vladulescu21	                   

Buna seara,am o intrebare la Dvs.Sa va spun despre ce este vorba.In urma cu 3 ani(16.12.2012) de pe balconul meu ,eu sunt la etajul 4 a cazut zapada pe masina ... (vezi toată discuția)
	                    vladulescu21	                   

Buna seara,am o intrebare la Dvs.Sa va spun despre ce este vorba.In urma cu 3 ani(16.12.2012) de pe balconul meu ,eu sunt la etajul 4 a cazut zapada pe masina ... (vezi toată discuția)