avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa

Buna ziua. Am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea problema. Fiul meu vrea sa isi cumpere o locuinta prin programul Prima Casa. Cel de la care va cumpara locuinta ii cere un avans pentru a fi sigur ca va cumpara locuinta , dar spune ca in cazul in care acest program „cade” ( adica se va trece cumva la celalalt program O familie, O casa) el nu este obligat sa ii restituie fiului meu avansul pe care il plateste el acum. Daca se abroga acest program , la celalalt fiul meu nu se mai incadreaza deoarece veniturile nete ale familiei depasesc plafonul de 4500 lei limita maxima de venituri pt. doua persoane. Ce are de facut in acesta situatie?
Poate nu am postat intrebarea acolo unde trebuie, cer scuze pentru acesta administratorilor forumului.
Multumesc anticipat pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Programul prima casa lucian1956 lucian1956 Buna seara, Am rugamintea sa ma lamuriti cu o problema. O persoana care indeplineste conditiile pentru inscrierea in programul prima casa, daca primeste ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa alinacraciun alinacraciun buna am si eu o problema : programul \"prima casa\" se aplica pentru refinantarea unui credit pentru locuinta deja luat de la banca? locuinta este construita ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 MIRELA-ELENA MIRELA-ELENA buna ziua, am un I.I. si va rog sa ma ajutati: am depus declaratia 200 cu un profit de 1200 lei am depus declaratia 600 fara sa fiu angajata in alta parte ... (vezi toată discuția)