avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PRESCRIERE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PRESCRIERE

În 2010 am făcut un card de cumpărături la o banca îmi achitam lunar sumele datorate cind mă trezesc ca ei nu mai scădeau bani depuși dar apăreau sume în plus de plata .Cind am văzut așa n am mai plătit. Pina în 2019 nu m a întrebat nimeni nimic acum cei de la INTRUM m au terorizat nu vor sa înțeleagă ca datoria s a prescris.Din 2010 sunt 10 ani
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:12, 11 Februarie 2020
Prescrierea nu operează din oficiu. Dacă nu cereți în instanță constatarea prescripției, executarea silită continuă în condiții legale.
Dacă nu faceți contestație la executare, creditorul are dreptul sa vă execute silit.
Este posibil ca termenul de prescripție să fi fost întrerupt, de aceea trebuie studiat dosarul de executare când vor apela la un executor judecătoresc.
Prescriptia se invoca in cadrul unei contestatii la executare. Atata timp cat nu exista o hotarare in acest sens, ei au tot dreptul sa va solicite sumele. Si dvs., puteti sa nu platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie credit FLORY1962 FLORY1962 In anul 2006 am luat un credit sub forma de card cu descoperire ce sold pentru nevoi personale. Ratele au fost platite in fiecare luna pina in noiembrie 2008 ... (vezi toată discuția)
Executare silita Alundra Alundra Va scriu, in speranta ça voi primi un raspuns destul de rapid. In 2006 am facut un card de credit la Bancpost, valoarea acestuia fiind de 4000 Ron. Acest ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita alexmen alexmen cum si in cit timp se poate contesta o executare silita?am o poprire pe salariu din octombrie 2018 pentru un credit bancar facut in 2005 si o sentinta de ... (vezi toată discuția)