avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită contestare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestare executare silita

cum si in cit timp se poate contesta o executare silita?am o poprire pe salariu din octombrie 2018 pentru un credit bancar facut in 2005 si o sentinta de executare silita din 2014 de care am aflat acum o data cu poprirea.multumesc
-mentionez ca e un credit la care am platit o singura rata in 2005 ,deoarece am fost plecat diun tara o perioada mai lunga,in tot acest timp nu am primit nici o notificare si nici acum cind m-am trezit cu poprirea
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2019
alexmen, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:33, 16 Martie 2019
Contestația la executare se face în maximum 15 zile de la comunicare...
si acum nu se mai poate face nimic?
Se poate solicita repunerea în termen dacă există o împrejurare care s-o justifice; luați legătura cu un avocat de pe site sau din tabloul avocaților pentru a stabili ce șanse aveți.
termenul curge de la data cand ati aflat de executare..
cand ati aflat ?
Probabil in octombrie 2018 ati aflat de vreme ce atunci s-a instituit poprirea!
Singura soluție ar fi o repunere în termen, dar sunt necesare motive solide.

Alte discuții în legătură

Executare silita Ionut Anonim Ionut Anonim In luna april mai 2016 mi s a facut ultima poprire pe salariulsalariu la firma X(in 13.042016 am schimbat locul de munca la firma Y)...in 12.03.2018 am primit ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu - buna seara, as aprecia sfatul dvs. pentru situatia de mai jos. ... Dyana75 Dyana75 Buna seara, As aprecia sfatul Dvs. pentru situatia de mai jos. La 2 luni de la angajare, am primit doua notificari de poprire salariala pe adresa ... (vezi toată discuția)
Pot invoca prescrierea in cursul executarii silite? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am o executare silita din 2017 in care s-au tot schimbat recuperatorii. Dar cu toate acestea eu am aflat de ea abia in septembrie 2019 cand am si ... (vezi toată discuția)