Ea a deschis un proces pt schimbarea domiciliului iar in instanta in urma audierii copiiilor si interogatoriului nostru au fost trimiși pentru evaluare psihologică la specialiști din cadrulDgaspc.
Intrebarea mea este,dacă prin acțiunea ei de a schimba locuința si scoala copiiilor fara acirdul meu,a comis o ilegalitate?Si dacă da,in baza carei legi?si ce pot face in acest sens?
11 ani respectiv 8.Doresc sa stiu ce pot face din punct de vedere legal sa cer aducerea lor înapoi sau cum.pot proceda ca sa cer locuinta copiiilor sa fie la mine.Ea a vrut sa se arunce de la balcon dupa o discuție de separare in.fata mea a copiilor si a fostei soacre iar apoi a continuat sa amenințe cu suicidul.Am specificat asta in intampinarea făcută la chemarea ei in judecată si faptul ca doresc sa se faca o expertiza psihologică atat ei cat si copiiilor deoarece prezinta staricde anxietate si atacuri de panică iar fosta soacră se tratează de deoresue de circa 10 ani.Am incercat sa o conving de mai multe ori sa mearga la un psihilog dar nu a vrut.In timpul ultimei ședințe fosta soacra a fost data afara cu jandarm si i s a cerut sa meargă ka medic psihiatru si copiii sa fie reaudiati si evaluati de psiholog de la DGASPC.In urma unei sesizari făcute la DGASPC de catre mama mea unul dintre copiii este consiliat.Ce ma sfătuiți sa fac im acest caz?ce masuri legale sa iau?cum.pot obtine o evaluare psihica a ei?învățătorii de ka școală mi au spus de multe ori de stările emotionale ake copiiilor.Au spus ca ei vor sa declare aceasta unsa la tribunal nu s a ținut cont de cererea mea de a se lua informații de la institutiile de învățământ la care au fist inscrisi.A facut si transferul de la scoala si înscrierea fara acirdul meuEa a deschis un proces pt schimbarea domiciliului iar in instanta in urma audierii copiiilor si interogatoriului nostru au fost trimiși pentru evaluare psihologică la specialiști din cadrulDgaspc.
Intrebarea mea este,dacă prin acțiunea ei de a schimba locuința si scoala copiiilor fara acirdul meu,a comis o ilegalitate?Si dacă da,in baza carei legi?si ce pot face in acest sens?
Nu a procedat corect, e prea mult spus ilegalitate, iar sanctiune nu exista.
Ca tot a deschis proces, trebuie sa apleati urgent la avocat- inteleg ca doamna vrea sa le schimbe domiciliul, dar nu spuneti ce doriti dvs.
Puteti sa cereti ca locuinta copiilor sa fie la dvs.
Ce varste au copiii?