avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vanzare aur amanet
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vanzare aur amanet

Bună ziua! Am vândut către o casa de amanet 2 bijuterii din aur. Au analizat obiectele, am primit suma de bani corespunzătoare, însă nu a fost încheiat niciun contract de vânzare cumpărare. În schimb, mi-a fost ceruta cartea de identitate pentru a face o poza. Întrebările sunt urmatoarele: 1. De ce angajatele amanetului au avut nevoie de o poza a cărții de identitate dacă nu au încheiat contract?
2. Dacă sunt persoane rău intenționate, cum îmi pot fi folosite datele personale, pe baza unei poze a cărții de identitate?
3. Se poate afla unde lucrez?
Obiectele mi-au aparținut, nu au fost furate sau găsite!
Mulțumesc mult!
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
Simona197, utilizator

Alte discuții în legătură

Mijloace de a proba ca bunurile furate din casa (bijuterii) imi apartin ;nu s-au mai recuperat iar la casele de amanet descrierea este sumara maiincolo maiincolo Cum pot proba ca mi s-au furat unele bunuri (bijuterii) daca hotul nu a dus decat o parte din bijuterii la casele de amanet iar politia nu a facut perchezitie ... (vezi toată discuția)
Furt bdin locuinta maiincolo maiincolo In februarie 2011 am descoperit ca imi lipsea din casa o punga de plasic in care se aflau toate bijuteriile mele de aur,unele foarte valoroase,mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Aur de investitii- regim tva MadaDU MadaDU Societatea noastra are COD CAEN 6492-ALTE ACTIVITATI DE CREDITARE, este platitor de impozit pe profit, platitor de TVA si isi desfasoara activitatea conform ... (vezi toată discuția)