avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proba cu martor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proba cu martor

Dacă mama mea este martor in proces cu minorii pt stabilirea domiciliului,am locuit cu ea timp de aproximativ 7 ani,timp in care ea s a ocupat de creștere,educare,supraveghere si insotirea lor la școală (grădiniță) ,s a ocupat de ei ajutandu i la teme etc,a fost martora vizuală si auditiva a multor întâmplări si discutii intre mine si fosta,fiind prezentă de multe ori la agresiunea fizica si verbală a copiiilor de catre mama lor,la scene de aruncat de la balcon sau mai grav a vazut o fumand marijuana,trebuie sa dovedească acestea intr un fel?pentru ca nu ne am gândit nici sa filmam nici sa înregistrăm sau fotografiem,sa ne creem vreo probă in acest sens.Poate declara toate acestea in proces?se tine in vreun fel cont de ce spune?ea a vazut stările de schimbare de personalitate a fostei soții. Pot cere in instanță o evaluare psihologica clinică a fostei soții? Specific ca am cerut in întâmpinare acest lucru insa până acum nu s a tinut cont de acest aspect

Alte discuții în legătură

Buna seara, in acest weekend am fost la munte impreuna cu niste ... liviupopa1985 liviupopa1985 Buna seara, In acest weekend am fost la munte impreuna cu niste prieteni. Pe fondul unor discutii contradictorii si a consumului de alcool, unul din ... (vezi toată discuția)
Denuntul calomnios bt95cri bt95cri In procesul de divort, ca martor a fost audiata mama mea. Motivul divortului, a fost acela ca fosta mea sotie, [b]mi-a tainuit valoarea totala a creditelor si ... (vezi toată discuția)
Actiune de divort cu un minor allina81 allina81 Buna ziua tuturor.Va deranjez si eu cu un subiect ,si anume :divort in care e implicat si un copil de 4 anisori.Incerc sa explic cat mai pe scurt ... (vezi toată discuția)