Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Educație

1) Bună ziua. Fiica mea, cere profesorului de mate, sa o scoata la tabla,că nu stie sa isi faca temele,deoarece nu intelege explicatiile lui! El ii spune că ea, e mincinoasa, si că să îi fie rușine, și că pe ea nu o duce mintea, a spus în fața elevilor! La alte materii are note bune! Fiica mea suferă emoțional din aceasta cauza! Cum pot numi aceasta faptă a profesorului?
2) la un articol despre școală și director pe Facebook, mi-am dat cu părerea online despre profesorul de matematica zicând:
-" azi proful de mate, a scos pe fata mea la tabla, și nu a știut să facă exercițiul! A trimiso in banca, ea ia zis că nu înțelege ce explică el, ,că e mincinoasa,și nu o duce mintea,să treacă la loc, și să îi fie rușine, ! A venit la 10 minute după începerea orei, 15 min ia ținut teorie, și a mai vorbit cu elevii, după care a început să predea in ultimele 25 min rămase! Așa vrea el sa înțeleagă elevii?" A auzit proful despre acest comentariu al meu, și a venit în clasa fetei zicandui de fata cu toți elevii, că mă da în judecată! Se consideră un motiv, ceea ce am postat? Mulțumesc pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: daisy_florin , utilizator 11:29, 13 Februarie 2020
este libertatea oricarui cetatean, de ex. eu, sa actioneze in justitie pe alt cetatean, de ex., dvs. ceea ce va decide instanta e alta poveste.
dvs ati facut afirmatii publice, profesorul de asemenea.
Bună ziua, mulțumesc pentru răspuns,da... afirmații publice către dnul profesor, dar fara jignire, mi-am aratat doar părerea, mi-am exprimat nemulțumirea..El însă a umilito, cu vorbe, in public... Nu vreau sa fac rău nimănui, ci să dispară neintelegerile!! Și doar doream sa știu în ce categorie intra vorbele dânsului!

Adrian Dimitriu a scris:

este libertatea oricarui cetatean, de ex. eu, sa actioneze in justitie pe alt cetatean, de ex., dvs. ceea ce va decide instanta e alta poveste.
dvs ati facut afirmatii publice, profesorul de asemenea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, fiica mea e eleva eminenta în clasa a 5 a. de curând ... 0711Maria 0711Maria Bună ziua, fiica mea e eleva eminenta în clasa a 5 a.De curând am avut probleme cu doamna prof. de limba romana.A avut test și caietele fiicei mele erau pe ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a fost terorizat de profesori la scoala sept_mihaela sept_mihaela [quot]Fetita mea de 16 ani a fost terorizata un an de zile la scoala de diriginta si implicit si de prietenele ei celelalte profesoare,pana cand m-a sunat ... (vezi toată discuția)
Profesori scoli ContSters443086 ContSters443086 Am o broblema cu profesorii scoli unde invata fata mea,rectific avem,sunt multi parinti care se vaita de acest lucru de exemplu: Domnul de religie fiind preot ... (vezi toată discuția)