avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Profesori scoli
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Profesori scoli

Am o broblema cu profesorii scoli unde invata fata mea,rectific avem,sunt multi parinti care se vaita de acest lucru de exemplu: Domnul de religie fiind preot la ora dansului le trage castane si le vb si urat ii
amenita ca sal nul inerveze ca doar cu parinti vor mai intra la ora ,Doamna de franceza ii palmuieste si se adreseza la ei cu cuvinte jignitoare,Doamna de matematica ii abuzeaza emotional si ca sa fiu mai explicita cand iese copilul la tabla ,citez"tu esti prosta ceai urmarit pana acum nu ai fost atenta ce tiam predat ",jignita pentru ca elevul de frica dansei inloc sa scrie 2 bd a scris 2db,iar doamna de istorie pune 4 unui elev ca nu a invatat ca nul cunoaste si celui la fel ca el care nu a invatat ii pune un 5 sau 6 dar situatia e altfel te cunosc si nu pot sati pun 4 sau alte cazuri si mai importante la alte clase cu ati profesori si daca ne adresam Doamnei director ,este din sat si stiti cum este tu imi esti fin,var ,matusa,vecin si tot asa merganduse pe pile si tot copilul meu va avea de suferit daca imi spun opinia va fi luat in ochii de rau daca am curajul sa le spun parerea mea .Cum se poate ca un elev in patru ani in gimnaziala sa ia premiu intai si acum in a V -a sa imi scartie ca domni profesori nu au rabdare si placerea de afi comunicativi si explicativi la orele lor.Eu sunt de parere cu frumosul si cu vorba buna poti aveam o clasa buna dar daca nu sti cum sa te comporti tu ca profesor cu elev il scapi din mana,eu ca parinte nu vreau ca copilul meu sa treaca de la premiul 1 la mentiune. Ce ma sfatuiti sa fac va cer o parere in numele mai multor mamici. Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2017
ContSters443086, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 11 Octombrie 2017
Imi arata ca am un mesaj de ce nul pot citi?
Mesajul este cel postat de dvs. si nu altul.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pe proprie raspundere parinti pentru fapte ale elevului in timpul cursurilor adrianak72 adrianak72 Buna seara, Intrebarea mea este legata de urmatoarea situtatie cu care ne confruntam cu colegele. In scoala la care predau eu, ca profesor de sprijin, avem ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar preuniversitar ceapraga ceapraga Buna seara, Am o nelamurire referitoare la Regulamentul scolar. Copilul meu este in clasa a zecea, la un liceu evaluat al treilea pe oras (media de ... (vezi toată discuția)
Umilire copii la scoala RLS RLS Buna ziua, la o scoala gimnaziala din Satu Mare din lipsa salilor de clasa doua clase de a V-a se muta in fiecare ora in alta sala de clasa. Azi la ora de la ... (vezi toată discuția)