avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Al treilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Al treilea copil

Buna ziua! Am doi copii acasă unul de 2 ani și 3 luni iar celălalt de 6 luni. Am aflat de curând ca sunt însărcinată și normal ar trebui sa nasc in Septembrie . Știe cineva sa îmi spună dacă am anumite benefici de la statul roman pentru ca o sa avem al treilea copil? O sa primesc doar acel supliment de 1250 de lei pentru ca se suprapune concediu care il am pentru copilul de 6 luni cu concediu care urmează sa îl am pentru al treilea copil? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Prise , utilizator 11:31, 13 Februarie 2020
Buna ziua,
In principiu, o sa primiti in plus doar acel stimulent si alocatia copilului.
Intrebati la primarie daca exista vreun program in cadrul caruia sa primiti si alte "beneficii" ( o suma de bani, bunuri pentru copil...).
Veti primi doar acel supliment de 1250 de lei pentru ca se suprapune durata CCC.
Va mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! In septembrie 2019 am nascut prima mea fetita, iar inainte sa nasc am beneficiat de 90 de zile de concediu ptr sarcina cu risc.Eu vreau sa raman ... (vezi toată discuția)
Suprapunere concediu mee_mii mee_mii daca sunt in concediu de crestere a copilului, si mai am 60 si ceva de zile pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului, eu fiind insarcinata cu al 3-lea ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Elenaa6 Elenaa6 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Acum sunt in concediu crestere copil pana in mai 2020. Am aflat ca sunt insarcinata si o sa nasc in mai 2019. ... (vezi toată discuția)