avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua! In septembrie 2019 am nascut prima mea fetita, iar inainte sa nasc am beneficiat de 90 de zile de concediu ptr sarcina cu risc.Eu vreau sa raman insarcinata din nou, intrebarea mea este daca beneficiez in continuare de indemnizatie de crestere ptr al doilea copil .Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2020
Dianageorgiana2019, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:16, 18 Iunie 2020
Buna ziua,
Da, o sa beneficiati.
Daca se suprapun cele doua concedii, adica o sa nasteti cat inca sunteti in concediu pentru primul copil, o sa primiti un stimulent in suma de 1250 de lei/luna pentru al doilea copil, pana la sfarsitul primlui cocediu, urmand apoi sa primiti aceeasi indemnizatie ca si acum, pana implineste al doilea copil 2 ani.
Beneficiati numai daca indepliniti conditiile de acordare a indemnziatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprapunere concediu mee_mii mee_mii daca sunt in concediu de crestere a copilului, si mai am 60 si ceva de zile pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului, eu fiind insarcinata cu al 3-lea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez ... Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez de stimulent,dar fetita implineste 2 ani in 6 sept 2021) si a tocmai am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Elenaa6 Elenaa6 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Acum sunt in concediu crestere copil pana in mai 2020. Am aflat ca sunt insarcinata si o sa nasc in mai 2019. ... (vezi toată discuția)