avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... HG 841/1995
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

HG 841/1995

Potrivit HG 841/1995 anexa 1, punct 2 si 3, referitor transmiterea fara plata a unui bun in urma solicitarii din partea unei institutii care vrea bunul disponibilizat, este nevoie sa se astepte 30 de zile pentru urmarea procedurii ???

Alte discuții în legătură

Transferul unui bun de la o institutie publica la alta ? oanaportar oanaportar Va rog mult sa imi spuneti: 1 - cum se face transferul unui bun de la o institutie publica la alta ? 2 - ce acte trebuiesc facute ? 3 - ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
Valorificare masina nefunctionala Cosmina23 Cosmina23 Buna ziua, am o situatie si v-as ruga mult sa ma sfatuiti ce pot face. Institutie publica detine o masina nefunctionala. In HG 841/1995 privind ... (vezi toată discuția)
Comisia de licitatie conform hg nr. 841-1995 mandache555 mandache555 Va rog sa-mi spuneti daca e obligatoriu ca din comisia de licitatie numita conform HG nr. 841-1995 sa faca parte si persoane care nu sunt angajati ai ... (vezi toată discuția)