avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis expirat in Elvetia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis expirat in Elvetia

Am buletinul si permisul de conducere expirate, iar eu locuiesc de 5 ani in Elvetia.
Sunt casatorita din 2018 cu un cetatean grec in Grecia iar fiica nostra s-a nascut in feb. 2019.
In 2 saptamani ajung in Romania, am un timp limitat de doar 2 saptamani si nu stiu exact pasii pe care trebuie sa ii urmez.
M-ati ajuta enorm .

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis pentru cetateni cu dubla cetatenie Rafaga Rafaga Buna ziua!Sint cetatean romano-elvetian cu domiciliul in Elvetia si resedinta in Romania(AG) posesor al permisului de conducere romanesc expirat.As dori sa ... (vezi toată discuția)
Adoptii internationale horisti horisti buna am o mare problema ,locuiesc in Germania eu sint cetatean Roman sotul cetatean grec si dorim sa adoptam din Romania un copil sau 2 .am fost evaluati aici ... (vezi toată discuția)
Buna seara am o întrebare ...poate ma poate ajuta cineva cu ... Leonte123 Leonte123 Buna seara Am o întrebare ...poate ma poate ajuta cineva cu un sfat sau părere In 2018 mi a fost suspendat permisul de conducere pe 3 luni pentru ... (vezi toată discuția)