avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Obtinere locuinta ANL dupa 35 de ani
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Obtinere locuinta ANL dupa 35 de ani

Buna ziua. Am 45 de ani si lucrez in invatamant ca profesor. Predau la o scoala in orasulk Focsani si fac naveta zilnic 80 km dus-intors. As dori sa obtin o locuinta ANL stiind ca ultima modificare a legii sune ca „Medicii rezidenți și medicii specialiști, precum și cadrele didactice calificate pot depune cereri pentru repartizarea locuințelor construite prin programele A.N.L. și după împlinirea vârstei de 35 de ani”.
Intrebarea este daca pot solicita o locuinta destinata inchirierii sau trebuie sa existe la nivelul localitatii locuinte destinate excluziv pentru cadre didactice. Am vazut un raspuns la o adresa prin care se spunea ca nu se aproba deorece la nivel de oras nu exista locuinte destinate exclusiv acestei categorii. Dar la lecturarea legii nu am gasit vreo interdictie ca noi nu avem dreptul sa solicitam o locuinta care nu e destinata exclusiv cadrelor didactice. Va rog un raspuns pe lege, pentru a ma putea duce informat cu cererea respectiva

Alte discuții în legătură

Se poate anula o hotarare a consiliului local? alinandre alinandre Buna ziua, Am un dosar depus la primaria sector 4 din anul 20001,in septembrie 2009 s-a dat o hotarare a cons.local prin care s-a aprobat lista de ... (vezi toată discuția)
Decontarea transportului mincinosul mincinosul #-obuna ziua sunt functionar public si fac naveta vreo 20 km, as dori sa stiu daca exista un cadru legal,pentru decontarea acestor cheltuieli, sau ramane doar ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu mimi1967 mimi1967 Primaria la care lucrez de 2 luni ar putea si doreste sa-mi atribuie o locuinta de serviciu din locuintele Anl deja construite...dar cum poate face legal ... (vezi toată discuția)