avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Livret militar pentru dosar pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Livret militar pentru dosar pensie

Buna ziua! Vă rog, un răspuns la o întrebare poate deplasată: la întocmirea dosarului de pensionare (voi depune dosarul pentru pensionare anticipată cu penalizare în data de 12 mai 2020) este necesar şi livretul militar (eu am terminat facultatea în anul 1984, deci am livret militar). Întrebarea mea este de ce se solicită acest document, există vreo diferenţă la calculul pensiei pentru mine (care am efectuat armata în timpul facultăţii, femeie fiind şi am grad de sergent major) şi o altă persoana care nu are livret militar?
Mulţumesc.

Alte discuții în legătură

Livret militar Florenta30 Florenta30 Buna ziua si La multi ani! pentru 2015. va rog sa-mi spuneti daca depunerea copiei de livret militar la dosarul de pensie are vreo influenta in calculul ... (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare MIRCEA AVASILOAIE MIRCEA AVASILOAIE Buna ziua ,am 55 de ani ,am lucrat 23 de ani,la grupa 1,dar sunt si subofiter in rezerva ,as intreba nu pot benificia de pensie daca nu am fost activ decit in ... (vezi toată discuția)
Anii de facultate prelungiti medical si stagiul militar la femei se valorifica la acordarea pensiei pentru limita de varsta? ARMIN54 ARMIN54 Buna ziua, as dori sa aflu, daca la pensia la limita de varsta, se iau in considerare anii de facultate prelungiti medical si perioadele de convocare si ... (vezi toată discuția)