Buna ziua,
Am fost angajat la o societate care este in insolventa (reorganizare judiciara). In august 2019 am facut un accident vascular si am stat in concediu medical pana in ian 2020, cand am depus dosar de pensionare de invaliditate grad II, urmand sa primesc pensie de invaliditate in urmatoarele 12 luni. Contractul de munca mi-a fost incheiat cu art. 56, lit C, La data incheierii contractului de munca aveam aprox. 95 zile de concediu de odihna neefactuat (societatea refuza sa-mi dea o fisa de lichidare si nu stiu exact cate zile de CO am neefectuate), iar angajatorul refuza sa -mi plateasca pe motiv de insolventa a societatii.
Va rog sa-mi spuneti daca este corect si eventual sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez pentru recuperarea sumelor .
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Fisa de lichidare nu este obligatorie, cu exceptia persoanelor care au fost angajate pe functia de gestionar.
Nota de lichidare poate folosi salariatului deoarece aceasta arata datoriile salariatului fata de fostul sau angajator, insa angajarea raspunderii patrimoniale a salariatului fata de angajator se poate stabili in termen de 3 ani de la data nasterii dreptului la actiune.
Multumesc pentru raspunsuri.
Dar totusi, cum as putea afla cate zile de concediu restante am ( ma gandeam ca acestea ar trebui mentionate in fisa de lichidare)?