avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce cod caen pentru o retea de publicitate digitala pe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce cod caen pentru o retea de publicitate digitala pe ecrane (indoor si outdoor)

Buna ziua,

Ce cod caen trebuie sa folosesc pentru a face o firma care va avea o retea de ecrane conectate la internet, plasate in diferite locatii (indoor si outdoor) si care va afisa reclame si anunturi? Pot folosi 7311 - Activitati ale agentiilor de publicitate ?

Alte discuții în legătură

Doresc sa fac o activitate online prin afiliere. Every Every Doresc sa fac o activitate online prin afiliere, sa promovez diferite aplicații, sa înscriu referali în aplicați prin intermediul unui site. CE cod CAEN ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, recent doresc sa imi largesc activitatea si in domeniul ... Vall3ntin Vall3ntin Buna ziua, recent doresc sa imi largesc activitatea si in domeniul publicitatii respectiv pe codul caen 7311 si as dori sa stiu daca este potrivit si legal ... (vezi toată discuția)
Urmeaza sa am o colaborare platita pe instagram. bir09 bir09 Buna ziua, Urmeaza sa am o colaborare platita pe Instagram. Eu voi creea 5 postari (feed + story) si apoi le voi posta pe contul meu de Instagram. As ... (vezi toată discuția)