avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pentru cererea de reexaminare impotriva stabilirii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pentru cererea de reexaminare impotriva stabilirii taxei de timbru, se solicita judecata in lipsa ?

Buna ziua,
Am redactat o cerere de reexaminare impotriva modului de stabilire a taxei de timbru. Avand in vedere ca cererea de solutioneaza fara citatea partilor, este necesar sa solicit in cuprinsul ei faptul ca solicit judecata in lipsa? Sau este gresit sa scriu asta ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Termenul de 3 zile pentru formulare cerere de reexaminare a modului de stabilire a taxei de timbru intrerupe termenul de plata al taxei de timbru? diana27ro diana27ro Buna ziua. Am primit o citatie prin care a fost stabilit termen de judecata in data de 04.05.2020, si ni s-a pus in vedere sa achitam o taxa de timbru, dar ... (vezi toată discuția)
Reexaminare taxa de timbru geo-vem geo-vem Rog respectos imi poate da cineva un model de cerere de reexaminare in cazul unei taxe de timbru,la o contestatie la executare. Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Termen cerere de reexaminare a taxa de timbru WEO WEO Care este termenul de depunere a cererii de reexaminare a taxei judiciare de timbru si de cand incepe el sa curga? (vezi toată discuția)