avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Certificare in privinta realitatii, regularitatii si ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Certificare in privinta realitatii, regularitatii si legalitatii

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti, daca un salariat cu studii superioare poate ,,certifica in privinta realitatii, regularitatii si legalitatii"" un anumit document, avand in vedere ca acesta nu are studii economice sau juridice la baza. Deasemenea am rugamintea sa imi specificati si cadrul legal. MUltumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Certificare documentele justificative in privinta realitatii, regularitatii si legalitatii CorinaP85 CorinaP85 Buna ziua Un functionar public din cadrul Serviciului Finaciar avand ca sarcini de serviciu efectuarea achizitiilor publice in cadrul institutiei, poate sa ... (vezi toată discuția)
Controlul financiar preventiv carasclaudiu carasclaudiu Conform legislatiei privind c.f.p.p. - O.G. nr. 119/1999 – privind controlul intern/managerial şi controlul financiar preventiv – art. 10 (3) ... (vezi toată discuția)
Viza "bun de plata" ANnYaSorina ANnYaSorina Buna ziua, Va rog frumos sa mi răspundeți la următoarele doua întrebări: Lucrez in cadrul unei instituții publice centrale si ma confrunt cu situația ... (vezi toată discuția)