avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Buna ziua. As dori sa stiu modul de calcul si care ar fi cuantumul aproximativ al indemnizației de crestere copil pe care urmează să-l primească sotia mea după naștere, având în vedere următoarele aspecte:
- soția mea va naște la jumătatea lunii iunie 2020;
- ea s-a angajat la începutul lunii octombrie 2019, incasand lunar un salariu net de aproximativ 4000 lei net (aprox. 6500 brut);
- ea a susținut examenul de licență pentru facultatea la zi in a doua jumatate a lunii septembrie 2019, angajandu-se la câteva săptămâni după susținere si imediat după ce a primit adeverința de la facultate in acest sens;
- cunosc faptul că indemnizația se calculează în funcție de ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului, însă nu stiu cum se iau în considerare primele 3 luni din această perioadă, având în vedere că ea nu era angajată în perioada respectiva si figura încă studenta la facultate.
Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2020
Atar89, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pe timpul facultatii florea_theodora florea_theodora Buna, sunt studenta in anul I la o facultate din cadrul Universitatii din Craiova, cursuri de zi, cu taxa. Anul universitar a inceput in luna octombrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ccc studenta magutza magutza Buna ziua, am o intrebare la care am auzit diferite pareri si nu stiu ce sa mai cred... Sunt studenta la zi, in anul trei la o facultate de stat, la taxa.Eu ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de ccc Insulă Insulă Bună,am o intrebare la care nu am reușit să găsesc un răspuns!! Am fost angajat la o firmă de transport valori din 23 martie 2017 pînă la data de 1 ... (vezi toată discuția)