Buna ziua. As dori sa stiu modul de calcul si care ar fi cuantumul aproximativ al indemnizației de crestere copil pe care urmează să-l primească sotia mea după naștere, având în vedere următoarele aspecte:
- soția mea va naște la jumătatea lunii iunie 2020;
- ea s-a angajat la începutul lunii octombrie 2019, incasand lunar un salariu net de aproximativ 4000 lei net (aprox. 6500 brut);
- ea a susținut examenul de licență pentru facultatea la zi in a doua jumatate a lunii septembrie 2019, angajandu-se la câteva săptămâni după susținere si imediat după ce a primit adeverința de la facultate in acest sens;
- cunosc faptul că indemnizația se calculează în funcție de ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului, însă nu stiu cum se iau în considerare primele 3 luni din această perioadă, având în vedere că ea nu era angajată în perioada respectiva si figura încă studenta la facultate.
Indemnizație de ccc
Insulă
Bună,am o intrebare la care nu am reușit să găsesc un răspuns!! Am fost angajat la o firmă de transport valori din 23 martie 2017 pînă la data de 1 ... (vezi toată discuția)