avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inchidere drum privat care deserveste spatiu comercial
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inchidere drum privat care deserveste spatiu comercial

buna ziua

In 2019 am intrat in posesia 1 spatiu comerciale si 4 locuri de parcare aferente acestuia , in care am deschis 1 magazin alimentar. Spatiul comercial face parte dintr-un nr de 8 spatii comerciale si l-am cumparat inca din faza de proiectare.
Saptamana aceasta asociatia de proprietari m-a anuntat ca inchide si a si inchis drumul care trece prin fata magazinelor pentru ca asa au decis 50+1 dintre proprietarii apartamentelor din blocurile respective.
Ce pot face in aceasta situatie?
Barierele sunt actionate cu telecomanda si chiar daca mi-au dat si mie una este foarte dificil sa deschid la fiecare client bariera.Locuri de parcare nu sunt decat la mare distanta asa ca vanzarile mi-au scazut dramatic. va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2020
natyvulcan, utilizator

Alte discuții în legătură

Dreptul de acces la proprietate arockz arockz Salutare la toata lumea. Rog un jurist sau un avocat sa ma ajute cu un punct de vedere la o \"mica\" nelamurire. Desigur ca si alte pareri sunt ... (vezi toată discuția)
Acces restrictionat in curtea blocului tehnicianu tehnicianu Buna ziua, sunt proprietar al unui apartament in contractul caruia se mentioneaza ca s-a transmis in coproprietate fortata si perpetua suprafata indiviza de ... (vezi toată discuția)
Buna seara. in blocul in care am cumpărat recent un apartament, ... Surlea Alexandra Surlea Alexandra Buna seara. In blocul in care am cumpărat recent un apartament, in care sunt 19 apartamente și maximum 8-10 locuri de parcare, nu știu exact, este o bariera ... (vezi toată discuția)