CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat 	
			 Utilizator 2212 
	    	Utilizator

Utilizator 2212 
	    	Utilizator	    

O sa se dispuna o expertiza prin care sa se constate daca substanta gasita asupra dvs este drog.
Daca se confirma, o sa fiti citat in calitate de suspect de catre DIICOT.
In functie de apararea exercitata, este posibil sa scapati cu o solutie de netrimitere in judecata.
 Utilizator 2212 
	    	Utilizator

Utilizator 2212 
	    	Utilizator	    

Angajati-va avocat care sa va asiste/reprezinte în fata instantei.
 GabelloBtg	                   

Am fost perchezitionat de catre jandarmerie si s-a gasit asupra mea un \"dispozitiv de maruntit\" numit Grinder si un plic cu cateva firicele de tutun. Nu sunt ... (vezi toată discuția)
	                    GabelloBtg	                   

Am fost perchezitionat de catre jandarmerie si s-a gasit asupra mea un \"dispozitiv de maruntit\" numit Grinder si un plic cu cateva firicele de tutun. Nu sunt ... (vezi toată discuția)

Blaga Miahil	                   

Intr o seara de samabata am fost prin cu un grinder cu canabis (max0,5) foițe , filtre pentru tabacco și suna de 470 de lei la mine in urma unei razii intr ... (vezi toată discuția)
	                    Blaga Miahil	                   

Intr o seara de samabata am fost prin cu un grinder cu canabis (max0,5) foițe , filtre pentru tabacco și suna de 470 de lei la mine in urma unei razii intr ... (vezi toată discuția)

raszagal	                   

Buna ziua, am mare nevoie de informatii cu privire la situatia de mai jos.
În urmă cu o saptamana, am fost luat cu asalt de niste jandarmi chiar cum am ... (vezi toată discuția)
	                    raszagal	                   

Buna ziua, am mare nevoie de informatii cu privire la situatia de mai jos.
În urmă cu o saptamana, am fost luat cu asalt de niste jandarmi chiar cum am ... (vezi toată discuția)