ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

cranisoiu 
	    	Utilizator

cranisoiu 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

agsimona	                   

Buna ziua.
Locuiesc la parter. Fix sub geamurile mele parcheaza vecinii masini, unii din ei daca ar putea ar intra cu masina la mine in casa.  Din cauza ... (vezi toată discuția)
	                    agsimona	                   

Buna ziua.
Locuiesc la parter. Fix sub geamurile mele parcheaza vecinii masini, unii din ei daca ar putea ar intra cu masina la mine in casa.  Din cauza ... (vezi toată discuția)

Pastorica	                   

De la politia locala am gasit o somatie pe parbrizul masinii ca in termen de 10 zile sa eliberez locul de parcare(e platit la primarie) pe motiv ca exista ... (vezi toată discuția)
	                    Pastorica	                   

De la politia locala am gasit o somatie pe parbrizul masinii ca in termen de 10 zile sa eliberez locul de parcare(e platit la primarie) pe motiv ca exista ... (vezi toată discuția)

Alexandrutza2025	                   

Bună ziua, am cumpărat o mașină,de la un samsar,precizez ca în curtea lui avea mai multe mașini second-hand, i-am dat banii a făcut un contract de ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandrutza2025	                   

Bună ziua, am cumpărat o mașină,de la un samsar,precizez ca în curtea lui avea mai multe mașini second-hand, i-am dat banii a făcut un contract de ... (vezi toată discuția)